FÖRELÄSARE

BOKA Andreas till ditt nästa event

En föreläsning med Andreas Wilhelmsson är inte bara fängslande och inspirerande, den lyfter energin till en helt ny nivå och hans generösa sätt att dela med sig av mot- och medgång lämnar ingen oberörd.

 

Andreas är en underhållande och utmanade föreläsare som alltid levererar konkreta verktyg. Med ett brinnande intresse för ny teknik och över ett decennium som entreprenör guidar han dig igenom steg för steg och summerar alltid med enkla tips du kommer ihåg. Andreas beskrivs som inspirerande och jordnära med en stark övertygelse om att det är de praktiska lösningarna som gör störst skillnad.

Föreläsningar

Dröm stort, börja smått

Serieentreprenören från Skaraborg startade sitt första bolag redan som 17-åring och har fortsatt sedan dess. För nya och aspirerande entreprenörer berättar Andreas sin egen historia och ger publiken de viktigaste verktygen för att lyckas med sina affärsideér. Till de som redan drivit företag i några år lär Andreas ut hur du får tiden att räcka till, säljstrategier och hur du bygger upp ditt team.

 

"Vi anlitade Andreas till vår elevkickoff med 750 elever, han inspirerade ta mig sjutton allihopa! Han berättade om sin entreprenörsresa som bjöd på en hel del allvar och mycket skratt. Dessutom gav han eleverna konkreta verktyg som de kan använda i vardagen. Snittbetyget 4,7 av 5 talar sitt eget språk. Det var helt enkelt en väldigt inspirerande föreläsning!”

~ Marcus Särkijärvi, VD @ Ung Företagsamhet Skaraborg

Framtidens företag

Teknikutvecklingen går framåt i en allt snabbare takt. Likväl som det öppnar upp möjligheter för entreprenörer är det också ett hot mot din existerande verksamhet. Andreas visar dig hur tekniktrender formas över tid och hur du kan rusta din organisation för att hänga med i en värld där disruptiv innovation är vardagsmat. 

 

"Andreas is one of Sweden’s most exciting entrepreneurs and an up-and coming ’practical futurist’. He is threatening to disrupt the futurist industry by focusing on the actionable opportunities of commercial and societal change, and his insights, passion and drive are dynamic springboards his clients can use to capture the rewards of these soon-to-be emerging trends.”

~ Tony Friede, Investment Manager @ Vinnova

Moderator & Konferencier

Energisk nyfikenhet som inte låter floskler komma igenom, så beskrivs Andreas som moderator. Som konferencier för ditt evenemang ser Andreas till att tiderna hålls och att talarna förmedlar konkreta verktyg till publiken som alla kan ta till sig.

 

"Andreas Wilhelmsson kommer alltid väl förberedd till ett uppdrag, han är lyhörd inför våra önskemål som arrangörer och anpassar sig snabbt. Andreas har också en imponerande förmåga att snabbt uppfatta kärnan i samtal eller intervjuer vilket gör att han kan ställa relevanta följdfrågor och föra diskussionen vidare tillsammans med de han modererar. Vi har anlitat Andreas för flertalet uppdrag och är alltid väldigt nöjda, han får mina varmaste rekommendationer.”

~ Maria Hillerström, Eventkoordinator @ Skaraborg Sessions

Boka Andreas till ditt nästa event?

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.